Eerstvolgend optreden:
23 december 2017
Winter Evenement
Midstraat - Joure
 

Terug naar Home

Over De Warringers

Specials

Fotoboek
  2008
 
2009
 
2010
 
2011
 
2012
 
2013
 
2014
 
2015
 
2016
  2017

 

FOTOBOEK      - 2016

Op 12 februari even langs de Flecke om het Flecke diner wat kleur te geven.
Gezellige bende!!!
Op 5 maart is de afspraak in 't Haske. Het is weer een feest om met tevredenheid op terug te zien. Top wat het koor betreft en de genodigde gast band Scheepsfolk. Top ook wat betreft de belangstelling.

Ook de Jouster Courant heeft een reportage.
==> kijk maar 

Op 8 april (de verjaardag van het koor) even langs onze 'oefenschool'. De Westermarskoalle is officieel heropend door Foppe de Haan.
Foto's van Herman G. en Martin de Jong
Op 24 april staan De Warringers samen met De Headammers uit Sint Nocolaasga in de Buarkerij in Terherne op het Shanty matinee. het is ene gezellig spektakel geworden met na afloop een heuss captains diner.
Op 7 mei opnieuw in gebruik name van de Tolhuisbrug in Joure met oa een shanty optreden van De Headammers, Broekster shantykoor en De Warringers.
Foto's mede dank aan Ger Bazuin.
Op 14 mei heeft de Bloemkamp haar eigen shantyfestival georganiseerd met ....De Warringers. In de grote hal is het een mooi feest geworden.
Op 9 juni staat het koor in volle afwachting van de deelnemers aan de "Noord"regatta bij de Klokkenstoel in Goingarijp.
Op 3 juli staat het koor op het terras van de Harbour Club in Terherne te wachten om een pas getrouwd stelletje toe te zingen. met de bruiloftgasten komen zij met 2 pramen aan.
Foto's mede dank aan Rob Rotgers Fotografie.
Op 14 juli organiseert café/discotheek Zevenwouden in Terherne zijn jaarlijkse 'haring party'. De levende muziek wordt verzorgd door De Warringers. Op 16 juli gaat voor het eerst weer de fietspont van Terherne varen. Het wordt een feestje en natuur zijn De Warringers daarbij.
Foto's mede dank aan Pier van der Heiden en Eldert Schut.
Op 19 juli, koopavond in de Midstraat van Joure. Op deze avond organiseert de WIH een optreden van shantykoor De Warringers. Op 27 augustus is het de beurt aan de shanties in de Midstraat,het 18e shanty straatfestival
Op 1 september hebben we voor de 95-jarige mevrouw Elly Wolders gezongen in het Theresiahuis Op 8 oktober is ons eerste optreden in een reeks van twee met de fanfare "Ons Ideaal" uit Easterwierrum
Foto: Op 6 november heeft het koor het concert "Warringers in Concert" georgaiseerd met als gasten Johan Bijhold en JohanVeenstra in de doopsgezinde kerk van Joure. Een beeld verslag staat voor u klaar. Foto: Op 9 december is het tweede deel van het uitwisselingsconcert met de fanfare 'Ons Ideaal" uit Easterwierrum  voltooid in Joure. Wat een mooi feest moest worden is het ook geworden.
 
Webmaster:
Cyclus Balance
  Laatste wijzing
01-12-2017