Eerstvolgend optreden:
23 december 2017
Winter Evenement
Midstraat - Joure
 

Terug naar Home

Over De Warringers

Specials

Fotoboek
  2008
 
2009
 
2010
 
2011
 
2012
 
2013
 
2014
 
2015
 
2016
  2017

 

FOTOBOEK      - 2015

Op 13 februari is het koor weer te gast bij het Flecke diner in de Flecke. Het is het eerste optreden van het koor in het nieuwe jaar.  Onze gastheer Henk heeft weer voor alles gezorgd inclusief ons hapje in de pauze.
Het zingen tijdens het diner slaat goed aan bij de gasten.
Op 7 maart is het weer zover. Voor de 15e keer staan de warringers met hun gasten op het podium in 't Haske te Joure.
Kijk en proef de sfeer.
Op 24 april is het koor uitgenodigd op het gemeentehuis DFM om de lintjesregen luister bij te zetten. Tijdens deze bijzondere bijeenkomst zijn twee koorleden ook onderscheiden met de versierselen van lid in de Orde van oranje Nassau. Hier een impressie. Op 31 mei heeft het koor op uitnodiging bij Sint Theresia een optreden verzorgd. het is een gezellige middag geworden. Spannend voor de bezoekers maar ook voor ons. het was de eerste keer dat we onder vernieuwde muzikale begeleiding daar zijn geweest. Zie maar even...
Op 10 juli is, zoals elke zomerse  vrijdagavond in de Midstraat het toneel van het 'Zomerkoopavondconcert'.
Vandaag zijn wij de artiest. Zie maar hoe we ons, maar ook het publiek hebben vermaakt.
Op 28 augustus staat de Midstraat in Joure weer bol van het 'zeemanslied' geweld. Vanuit Vaassen, Schagen, Heerenveen, Lemmer en natuurlijk Joure waren de shantykoren naar het festival toe komen dobberen. Het verhaal staat op de festval pagina en hier de foto's. Plezier.
Op 8 november is de doopsgezinde kerk in Joure het podium voor Warringers in Concert met als ondertitel "Warringers en Waringa''s. Het is een geweldig concert geworden Voor de sfeer zie het album. Op 12 december staat het hele gezelschap op een feest van Vegelins Dorps belang in het plaatselijke De Tysker. Sfeertje is goed, volle zaal en gezellige mensen. Kijk maar even rond.
 
Webmaster:
Cyclus Balance
  Laatste wijzing
01-12-2017