Eerstvolgend optreden:
23 december 2017
Winter Evenement
Midstraat - Joure
 

Terug naar Home

Over De Warringers

Specials

Fotoboek
  2008
 
2009
 
2010
 
2011
 
2012
 
2013
 
2014
 
2015
 
2016
  2017

 

FOTOBOEK      - 2014

Op 23 januari hebben De Warringers het NUT Joure bij de voorstelling van Irish Stew in 't Haske verrast met een bliksembezoek.
Vlak voor de pauze 'overvielen' zij irish Stew met een tweetal liederen. het publiek was erg gecharmeerd van dit optreden. Een mooie reclame voor het festival op 1 maart in dezelfde zaal.
Op 14 februari hebben De Warringers het Flecke diner weer opgeleukt met een gezellig repertoire van scheeps- en vissersdeuntjes. Met een schuin oog naar het naderende festival in maart werd tussendoor dat repertoire vlotjes meegenomen.
Kijk maar even of je ook de ondruk krijgt dat het daar best gezellig is geweest.
Op 1 maart staat weer het jaarlijks shanty festival van De Warringers in 't Haske te Joure. Met koren uit Lemmer en Bakhuizen én over de tweehonderd man in de zaal is het een 14e festival een onvergetelijk festival geworden. Is het het thema "De Friese Meren", de bekendheid van de drie koren of gewoon............"Joure heeft er zin", geen idee. Maar het is een geweldige avond geworden.
Kijk maar naar een impressie van het gebeuren.
Op 24 april is het de beurt aan Maeykehiem in St Nicolaasga. Na een korte periode van 'geen optreden' in het huis, staan we dit jaar toch weer in de vertrouwde omgeving.
Het is een pracht avond geworden. Enthousiast koor en een evenzo enthousiast publiek. En het mooist van alles, het publiek treedt gewoon mee op.
Kortom; het is een heerlijk feest geworden. Kijk maar in het fotoboek.
Op 06 juni zegt Renie "JA" tegen Jan. Wij zijn eventjes bij. Hoe is op de foto impressie te zien. Op 24 juni staat het 10de Zomer Avond Concert op het programma. Wij zijn als eerste aan de beurt en er dreigt regen. Er wordt een oplossing gevonden voor het het publek om droog te kunnen luisteren.
Zie maar op de foto's.
Op 27 juni vertrekt het koor richting de Ielânen in Sneek. Stonden we voorheen in de Flecke aan Wat eerst in de Jouster Flecke te zingen bij het diner, nu gaat zelfde gebeuren hier in Sneek.
Door de opstart is het altijd even wennen, maar gezellig is het zeker geworden. iedereen tevreden en heerlijk gegeten.
Wat wil je nog meer. Tuurlijk, even naar de foto's kijken
Op 11 juli stond shantykoor De Warringers in de Midstraat voor het WIH Koopavond zomerconcert WIH op uitnodiging van de WIH. Onder een lekker zonnetje en een dreigend, maar meer ook niet, wolkendek heeft het koor het winkelend publiek en de bewoners van  de Flecke op een lekker klinkend aantal shanty's getrakteerd. Hiermee is ook voor het koor de zomer begonnen. Even een beetje uitblazen en dan weer er vol tegenaan in augustus.
van dit alles zijn wat kiekjes gemaakt. Kijk maar even achter de foto.
Op 30 augustus is het 16e straatfestival aan de beurt. Tesamen met 4 gastkoren trekken De Warringers door de Midstraat in Joure. Het mooie weer, de kwaliteit van de koren en het vele publiek heeft van deze dag weer een spetterend succes gemaakt.
Geniet nog maar even na door naar de foto's te kijken.
Op 6 september staat Akkrum in het teken van de 16e shantydag. Tien koren rouleren door het centrum en laten zich van hun beste kant zien. Ook het weer laat de organisatie niet in de steek. met grote getale is het 'luisterend oor' naar Akkrum gekomen. met na afloop het "captain's diner kan ook deze editie de boeken in als "bijzonder geslaagd".
Kijk maar even rond.
Foto: Op 13 september strijken de warringers neer in Heerenveen op uitnodiging van de Flora Shanties    
 
Webmaster:
Cyclus Balance
  Laatste wijzing
01-12-2017