Eerstvolgend optreden:
23 december 2017
Winter Evenement
Midstraat - Joure
 
  HOME    OVER DE WARRINGERS    NIEUWS    AGENDA    SPECIALS   FOTOBOEK    CONTACTINFORMATIE               KOOR INSIDE

Terug naar Home

Over De Warringers

Specials

Fotoboek
  2008
 
2009
 
2010
 
2011
 
2012
 
2013
 
2014
 
2015
 
2016
  2017

 

FOTOBOEK      - 2012

Op 15 september gold de stelling "Het is rood, geel, groen, in Sneek is altijd wat te doen". Vandaag was dat het shantyFestival wat rondtrok door Sneek. Op 4 locaties stonden de koren (9 stuks) heerlijk te zingen en het publiek te vermaken. Op 1 september was het de beurt aan Akkrum. Ook daar werd voor de 14e maal de Akkrumse shantydag georganiseerd door de stichting Akkrum, Nes Centraal onder de bezielende leiding van de heren Anker. !0 Koren op 4 locaties in heerlijk zangweer!!!

 

Op 25 augustus was het al weer voor de 14e maal dat we in de Midstraat (samen met de WIH ) het Shanty Straat Festival in Joure hebben georganiseerd.
Het is weer een heerlijk feest geworden met een heel klein pietsie hemelwater.
De gasten die waren uitgenodigd kwamen uit Vlaardingen (Vlaardingse Muiters), Hudergaryp (Aan Lager Wal), Leeuwarder Shantykoor) en Ulrum (Ollerommervlintboksems)


Op 14 juli  waren we uitgenodigd op de trouwerij van Anne en Barbara bij de tsjerke in Terherne. Hierbij wat sfeerfoto's van die middag.

Even later konden we nog even aan de bak voor café Zevenwouden.

Op 3 juli stonden we voor een vakantiegezelschap uit Belgisch Limburg. Zij verbleven voor een week in Hotel Gaasterland in Rijs. Wij hebben daar een avondvullend programma gebracht. Zie maar verder. Op 26 juni stonden we voor de 8ste keer op het Zomer Avond Concert van de Kultuerried Skarsterlân in het park Herema State hier in Joure. Met mooi weer en een gezellig publiek was het daar goed toeven.
Zie maar verder
Op 31 mei vormden wij de muzikale ontvangst bij de Event UHN Regatta Cup in Goingarijp. In redelijk beestenweer hebben de mannen en vrouwen race gevaren met na afloop een verdiende en zeker overheerlijk smakende barbecue. daar zongen we ook nog even een riedel bij. Op 12 mei waren wij te gast bij shantykoor Maritiem op hun Festival in Winschoten. Een gezellige dag, redelijk goed weer en 8 andere gastkoren. Het ging er lekker vlot aan toe. Kijk maar even.
Op 3 maart was het weer zover. Voor de 12e keer werd 't Haske de shanty tempel van Joure. Met de Kamper Koggezangers en het Doekegat Piratenkoor als gasten zongen De Warringers de sterren uit de hemel. Op 17 februari was het de beurt aan de Flecke in Joure. Regelmatig dineren ze daar met de bewoners en hun familie. Voor de nodige onrust wordt er 'herrie' uitgenodigd deze dag was de beurt aan De Warringers.
Mooi feest en een lekkere volle en zeker ook gezellige zaal.
Op 18 januari voor het eerst naar Doniahiem in Sint Nicolaasga op uitnodiging van de Kultuerried van Skarsterlân. Het is niet zo maar iets en het is ook best wat geworden. Op 11 januari stond na lange tijd de Ielânen uit weer eens op het programma. Voor de eerste keer de nieuwe apparatuur gebruikt en een nieuw repertoire gezongen. Spannend optreden wat door de bezoekers enthousiast is ontvangen

 

 
Webmaster:
Cyclus Balance
  Laatste wijzing
01-12-2017