Eerstvolgend optreden:
23 december 2017
Winter Evenement
Midstraat - Joure
 

Terug naar Home

Over De Warringers

Specials

Fotoboek
  2008
 
2009
 
2010
 
2011
 
2012
 
2013
 
2014
 
2015
 
2016
  2017

 

FOTOBOEK      - 2011

Op 21 september, de vooravond van Jouster Merke  staat het koor in 't Syl. Het tweede gedeelte van de reguliere oefenavond wordt voor het derde jaar in het café gehouden als opstart naar naar de Merke. Best wel weer een gezellige avond geworden. Beoordeel zelf. Op 27 augustus staat het koor, samen met De Headammers, Rolling Home, Top & Twel Sjongers en de Shanty Sara's tijdens het 13e Shanty Straat Festival, in de Midstraat van Joure. Een geweldige dag met bijna ideale weersomstandigheden. De samenzang is IN de Flecke en niet er VOOR. Een feest is het geworden, kijk maar in het album.
Op 13 augustus staat het koor in het Nannewiid paviljoen in Oudehaske om op uitnodiging van Sjoukje en Marten de BBQ van enige muzikale saus te voorzien. Ondanks het weer  is het een heel gezellige avond geworden. Kijk zelf maar Op 6 augustus 2011 is het koor aanwezig bij een afsluitende BBQ op het recreatiepark Idskenhuizen. Een stel rondolende bootjesvaarders beëindigt daar hun Friese rondvaart met shanty klanken.
Op 30 juli staat het koor op het veld van de Nutsbaan in Joure ter opluistering van de 26ste Friese Ballondagen. Weer eens heel wat anders dan op straat of in een
zaal(tje). Het is een mooie avond geworden.
Op 15 juli is het koor te gast bij de WIH op uitnodiging van de heer André Terra. Onder een zomers zonnetje zijn twee knallende optredens verzorgd. Een mooie opsteker voor 30 juli tijdens de Friese ballondagen.
Op 14 juni zijn drie shantykoren te gast bij het ZomerAvond Concert 2011 in park Heerema State in Joure. Het koor heeft samen met De Headammers en Tegenwind er een prachtige avond van gemaakt met leuke muziek, mooi weer en veel publiek. Op 8 juni optreden op de Consumentenbeurs in Espel. De uitnodiging kwam via de firma Hagnarop. Wat een gezellig feest is het geworden. Eerst wat afwachtend van twee kanten maar toen ging het los.
Geweldig leuk.
Op 1 juni staat het koor de wandelaars van de 11-steden wandeltocht in Workum op te wachten. Onder de klanken van een heerlijk zeemanslied worden de wandelaars van die dag welkom geheten. Voor hen is deze geste een aangename verrassing.  Foto: Op 28 mei is de opening van waterpark Zoutpoel in Terherne. de warringers leuken dat feest, ondanks de regen buiten de tent, op een leuke manier op.
Op 5 maart is het voor de 11e maal dat het koor het shantyFestival in 't Haske hebben georganiseerd. Samen met de Kromme Knilles Sjongers en Gurbe Douwstra is een mooie voorstelling neergezet. Op 26 februari is het Theresiahuis aan de beurt waar wij de soos activiteiten van de gemeenschappelijke kerken van Joure een muzikaal kleurtje hebben gegeven.
Op 4 februari staat het koor op het menu van het jaarlijks Flecke diner als muzikaal intermezzo. Ieder jaar wordt door de Flecke aan de vrijwilligers en familie van de bewoners een etentje, het Flecke diner aangeboden. De warringers verzorgen hierbij de muzikale omlijsting. Op 29 januari is het uit met de wintersport en staat het koor voor de bewoners van Vegelin State tijdens één van de soos activiteiten van de gemeenschappelijke kerken van Joure.
 
Webmaster:
Cyclus Balance
  Laatste wijzing
01-12-2017