Eerstvolgend optreden:
23 december 2017
Winter Evenement
Midstraat - Joure
 

Terug naar Home

Over De Warringers

Specials

Fotoboek
  2008
 
2009
 
2010
 
2011
 
2012
 
2013
 
2014
 
2015
 
2016
  2017

 

FOTOBOEK      - 2010

Op 20 februari zijn het koor en Gurbe Douwstra te gast op het jaarfeest van wijkvereniging "Sikpsleat." Alles speelt zich af in 't Haske. Met eel lekkere volle zaal wordt het een intiem gezellig feestje. Op 6 maart staat het koor voor de 10 maal in 't Haske met hun shantyFestival. Deze keer hebben ze de hulp van de Pôllesjongers en Skomjend Wiid.
Een machtig mooie avond, een jubileum waardig.
Op 13 maart is het koor te gast in Theresiahuis op uitnodiging van de gemeenschappelijke kerken uit Joure. het wordt weer een dolle boel met de bewoners. Op 30 april een heerlijk optreden in vesting Naarden op uitnodiging van het Ruime Sop. Met een derde koor, Windstilte hebben we een leuke middag verzorgd in het centrum. jammer van de regendruppels, maar daar was de pret niet minder om.
Op 9 mei staat het koor in Woudsend op de Friese Sleepbootdagen, samen met de Compagniezangers, Lemster mannenkoor en de Pollesjongers. Een heerlijke winderige dag, passend bij de sfeer van de dag. Op 22 mei is voor het koor Bolsward aan de beurt. Samen met het Leeuwarder shantykoor, the Odd Swallows en Skomjend Wiid is het een pracht Festival geworden. Mooi weer en gezellig publiek.
Op 29 mei doet het koor voor tweede maal mee aan het historisch evenement in Joure, Rjochtdei. Deze keer zijn het, naast de bekende zingende zeelieden, ook de pramen die door het koor worden bediend. Op 1 juni met het koor naar het ZomerAvond Concert in park Heerema State van Joure. Samen het Broekster shantykoor en Tegenwind is een avondvullend programma neergezet voor een lekker vol park.
Op 16 juni staat het koor in Heerenveen bij Anna Schotanus. Het is een oprecht leuke middag, waarbij de bewoners opmerkelijk verrast zijn. Op 18 juni moet het koor op koopavond op uitnodiging van André terra (WIH) het kooppubliek in de Midstraat vermaken. het was geen pretje gelet op de rode jasjes van de koorbemanning.
Op 1 juli mag het koor aansluiten bij de BBQ van Mayekehiem. Maar dan ook wel even uit volle borst zingen. En geloof het, dat is gebeurd. Niet alleen door het koor maar ook door de bewoners en alle aanwezigen Op het laatst staan er drie dirigenten, een aantal solisten en wat al niet meer in en voor het koor. Geweldig!!! Op 10 juli moet het koor de bezoekers van het recreatiegebeuren de Gele Lis Vermaken. het was een heerlijke warme dag. in lange, korte en kortere broek staan de het koor mannen heerlijk te zingen en liggen te luieren wanneer het mag en uitkomt.
Op 28 augustus wordt het 12e straat Festival, samen met de WIH, neergezet in de Midstraat van Joure. Uitgenodigd zijn de malle Maloten, Bij Nacht en Ontij, Windstilte en Kantje Boord om samen met het koor het publiek in de middag te vermaken. Mooi weer en veel belangstelling zorgen ervoor dat het een geslaagde middag is geworden. Op 20 oktober nodigt Lammy Toering het koor uit bij de opening van het nieuwe verzorgingshuis Vegelin State. het wordt en gezellig feest met een dikke jas aan. Het lijkt wel winter in de binnentuin van het huis, maar wel gezellig.
Op 23 oktober wordt Bloemkamp in Bolsward op zijn kop gezet door het koor. het is weer even geleden dat we daar hebben gestaan. Maar niets veranderd, alles even gemoedelijk en gezellig. We komen er graag. Op 27 november is een belofte ingewilligd. het koor treedt op voor het 'goede doel' in Vegelin State. Het maakt daar niet uit met welk doel je daar optreedt. Het is altijd even gezellig.
 
Webmaster:
Cyclus Balance
  Laatste wijzing
01-12-2017